Sneglen

Det er snart fastelavn, og det fede ved at være mor, må simpelthen være at man kan få lov til at være kreativ!
Jeg har altid syet meget og designet kjoler. – og min mor er knald dygtig til alt med stof, garn og symaskiner. Så vi er et godt match..

Flora er nået en alder, hvor hun sagtens selv kan være med, og det må man sige at hun er, hun har nemlig valgt en snegl!’
HALLELUJAH for pinterest, hvor vi fandt den sødeste snegl. med både følehorn og slim – i form af pap, spraymaling, lyskæde og tyl.

Materialer:
*Brunt bomuld 2m
*hvidt tyl, 2m, det skal være det bløde
*ståltråd til følehorn
*hårbånd
*lyskæde på batteri – i hvid.
*Pap til at lave en “rygsæk til sneglehuset”
*Spraymaling – jeg har valgt guld.

Sneglehuset er det første på dagsorden, en pakke fra søstrene grene fyldt med brunt pakningspapir blev min redning, det perfekte sneglehus!
Sneglehuset bliver sat fast på en papramme, som agerer “rygsæk” – herpå skal sneglehuset selvfølgelig være, men tyllet som er slim, skal også sidde fast herpå, sammen med lyskæden, – sidste 2 ting skal selvfølgelig være nedenunder, da det er slim.

Kjolen bliver lavet i noget brunt bomuld, mønsteret er sådan lidt på gefhühlen, men samtidigt har min mor brugt et gammelt fastelavnskatalog, med hjemmelavede kostumer til at finde et nogenlunde mønster, det er nemmest med et mønster, men ellers går jeg 100% ind for bare at prøve sig frem, jeg plejer at lave kjoler i 2 – 4 dele: forside, bagside – ærmer.

følehornene blev lidt avanceret, jeg købte et hårbånd i stof og stil, som min mand borede 2 huller i, så vi kunne sætte ståltråden den vej igenne.m, så skulle den beklædes med pap så de blev tykke og det øverste skulle være mere en kugle her endte jeg med at bruge sølvpapir. og spraye dem guld.
hårbåndet blev brunt.

Så skal det hele bare samles!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen